Rólunk

Álmokat építünk

Fő profilunk

Az építészet a mindennapi élet számtalan területét érinti.  Ezek feladata sokrétű, az esztétikától a stabilitáson, tartósságon túl még  számtalan igénynek való megfelelés. Tevékenységünk szűkebb környezetében kis és közepes települések lakóépületei, mezőgazdasági és kisipari termeléshez kötődő létesítményei létrehozása adja a feladatok javát. Ugyanakkor néhány ipari létesítmény tervezési feladatainak is sikerrel tettünk eleget.  

Utcai épület
családi ház3
mezőgazdasági telep

Tervezés

Az építtetői igények mélyreható feltárása, az elsődleges feladatunk. Ennek során empátiával igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy a tervezési programba belefoglaljuk a kimondatlan – de a használhatóságot biztosító – részleteket is. Ki ne ismerné a mondást: Az első, második és harmadiknak épített házzal kapcsolatban. Saját tapasztalatainkat kamatoztatva igyekezetünk arra irányul, hogy a megfogalmazott álmokat tisztelve, esztétikus és a különböző igényekre szabott épületeket tervezzünk.

szolgáltatás, minőség és értékteremtés

A tervezési feladatok mindegyikét úgy kell megalkotnunk, hogy ezzel minél közelebb hozzuk  az építtetői igényt a jogszabályi előírásokhoz.  Fontosnak tartjuk, hogy a megbízóink oldalán álljunk az engedélyezést követő időszakban is. Kivitelezési tapasztalatainkkal – melynek során többek közt részt vehettünk, több Magyarországra települt autógyár építési beruházása megvalósulásában – segítjük az építtetőt a megvalósításban. Felelős műszaki vezetői tevékenységünk körében segítjük az építtetőt a kivitelezés során. Több évtizedes munkásságunk során társterv területek tervezőivel munkakapcsolatot alakítottunk ki. Ezzel biztosíthatjuk, hogy a piaci környezetben versenyképes szolgáltatási árakon tudjunk dolgozni.

családi ház

megvalósítjuk az álmokat

Megálmodjuk, megtervezzük, megvalósítjuk.

A több mint 35 éve működő vállalkozás tradicióit megtartva igyekszünk a megrendelői igényeknek eleget tenni.

Katalizátor szerepet töltünk be a hatósági előírások, megrendelői igényekkel összehangolásában.

Elkötelezettek vagyunk a környezeti értékek megtartásában.

Kapcsolat

Megálmodjuk, megtervezzük

                                      Oldalunkat készítette: www.onlinevallalkozom.hu